Anmäl dig

Magnusons avtalsvillkor

Magnusons Trafikskola AB

Vi erbjuder körkortsutbildningar Riskutbildningar och introduktionsutbildningar. Vi tillämpar oss av STR:s policy gällande avbokningsregler, reklamations och återbetalningspraxis (www.str.se)

§ 1 Acceptera avtalsvillkor

Genom att skriva in dig på Magnusons Trafikskola AB blir du kund och använder dig av våra tjänster och accepterar dessa avtalsvillkor.

§ 2 Personligt konto via elevcentralen

Ditt konto är personligt. Inloggning och lösenord skall användas av dig. Du har själv ansvar för att skydda detta. Magnusons Trafikskola AB är inte ansvarig för eventuell skada som uppstått om någon annan utomstående loggar in och använder ditt konto som kund. Magnusons Trafikskola AB förbehåller rätten att stänga av kontot vid missbruk av tjänsten.

§ 3 Dina personuppgifter

Dessa är de du lämnat till oss och valt att uppge. Dina personuppgifter behandlas enligt Dataskyddsförordningen. Vi kommer inte föra dina personuppgifter vidare till tredje part. Allt detta hanteras på en säker server som drivs av STR service AB i Landskrona, men vilka vi som personuppgiftsansvarig har ett personuppgiftsbiträdandeavtal. Var noga med att alltid informera oss om du byter adress, telefonnummer eller epost.

§ 4 Priser och betalning

Priserna hittar du på hemsidan eller på kontoret. Dessa priser kan ändras under din utbildningsgång.

Betalning ska ske innan lektion eller kurs startar. Du kan betala med kort, swish, kontant eller via

BG 141–0224. Paketpris gäller max 2 år

§ 5 Avbokningsregler

Körlektion: 24h innan Teorilektion 24h innan, Risk 1:an 4 dagar innan, Ris k2:an 7 dagar innan. Du kan avboka dina lektioner via elevcentralen via mail info@magnusons.se eller via telefon

013–145221 (OBS går ej att skicka sms) sjukanmälan ska göras minst 4h innan för att du ska undvika debitering. Om du som kund inte kommer till körlektion eller riskutbildning blir du betalningsskyldig. Du har eget ansvar att kontrollera dina bokningar läs mer

§ 6 Fakturering

Magnusons Trafikskola AB tillämpar fakturabetalning för de produkter och tjänster som kunden köper och inte betalar vid kurs eller köptillfället. Fakturan skickas till den adress som uppges vid inskrivningen. Betalningsvillkor är 10 dagar och en avgift på 30 kr tillkommer för administrativa kostnader.

§ 7 Vid eventuell tvist

Magnusons Trafikskola AB i Linköping gör allt för att du som kund ska bli nöjd.

Skulle vi misslyckas med detta skall du som kund i första hand vända dig till utbildningsledare Kadri Jashari på Magnusons Trafikskola AB Tel 013–145221 mobil 0705523150 eller maila kadri@magnusons.se